مواد لازم:
آرد نخود 500 گرم - روغن جامد 375گرم - پودر شکر 250 گرم- پودر هل یک قاشق چایخوری
آرد نخودچی را تف دهید در تابه بزرگی و کمی که تغیر رنگ داد روغن را اضافه کنید و بعد از کمی از حرارت برداریدبعد پودر هل را و پودر شکر را اضافه کنید کف سینی لبه دار نایلون بزارید کمی که از حرارت کاملا افتاد بریزید تو سینی و بزارید برای چند ساعت یخچال و با چاقوی تیز برش دهید. شپش برشتوک آرد نخودچی آماده است.
پودر ,نخودچی ,کمی ,شکر ,برشتوک ,بزارید ,کمی که ,اضافه کنید ,پودر شکر ,برشتوک آرد ,آرد نخودچی
درباره این سایت